Od Shack to Spectacular House | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Od Shack to Spectacular House



Zde je jeden způsob, jak popsat sen dům v 10 nebo méně slovy: cedr-šindelová letní chata krátká jízda na kole z oceánu. David a Tracy Gavant koupili právě toto místo v roce 1999 v Amagansettu v New Yorku a ocenili jej za perfektní útěk z práce v oblasti vysokého stresu.

Milovali historii chalupy: jádro stavby je věřeno k datu od počátku 17. století, kdy to bylo jen něco víc než přístřešek pro nedaleký dům. A oni milovali jeho kouzlo: Pokoje se v průběhu let vyvíjely v nepředvídatelné, upřímné módě - některé s přikrývkami a vysokými stropy o délce 7 stop. Zlepšení v prvních letech - aktualizace hostovací lázně a nahrazení pece a septického systému - pár si užíval letního místa a oslavil narození dvou dcer, nyní 4 a 9.

Pak Tracy vyjádřil jednoduchý požadavek, který vedl, jak se to může stát se starými chalupami, k rehabilitaci celého okolí. "Jen jsem se chtěl zbavit kamen," vzpomíná.

Nové přidání



Při projednávání nápadů s dodavatelem Robertem Biondem a architektem Erichem Brobergem Smithem se pár pustil do řady rozhodnutí "to dělalo smysl", které nakonec změnily svou chalupu z 1500 metrů čtverečních zděšené stavby na 2 800 čtverečních stop zvuku a vysoce fungujícího obytného prostoru .

Mělo smysl roztrhat prostor pro specializovanou kuchyni. A když byli na tom, mělo smysl přepracovat pokoje; mistr neměl žádný základ a dívčí pokoj byl sotva dost velký na jednu dceru, natož dvě. "A jakmile jsme se rozhodli přidat do vedlejšího master suite, bylo logické přidat do ložnice dívky druhé poschodí," říká David.

Snad nejnáročnějším aspektem zachování nedotčených starých míst při přidávání nových prostor bylo sladění střešních linek. Protože chalupa se vyvinula poněkud náhodně, nové oblasti musely vypadat, jako by měly i ony. "Skončili jsme s 10 různými střešními prvky," říká Broberg Smith.

Střešní linie





Strop nad novou dvojpodlažní hlavní ložnicí se otevírá s předsunutými vikýři vpředu a vzadu a předsíň s přístřeškem (předchozí obrázek).

Stropní štít s původním jednopatrovým obývacím pokojem s cihlovým komínem pokračuje přes rodinný pokoj na druhé straně domu a střešní kůl nad jídelním prostorem (není zobrazen). Stávající přední veranda má také střechu kůlny.

Mírně vyšší je stávající štít, který na vrcholu přední haly opírá nově dokončené podkroví. Dolní štít (částečně vidět) pokrývá ložnici pro hosty.

Přední hala





Uvnitř to všechno znamenalo směs tu podlahy - úzkého dubu, širokého mahagonu, který musel být sjednocen. Biondo dostal širokou palubu Douglasovou jedle pro novou kuchyň a velkou suterénu, stejně jako nová ložnice v druhém patře a chodbu, pak byla každá dřevěná podlaha v chatě obarvena stejným tmavým odstínem.

Stávající přízemní hala zůstala neporušená, její okouzlující vestavěné funkce poskytují šablony pro detaily přidané v nových prostorách.
Klenutá obrys vestavěné knihovny byla replikována v výklenku v nové ložnici.

Oddělovač pokojů





Dvě přepážky s polovinou stěny obsahují skleněné čelní skříňky a vyznačují vstup do obývacího pokoje. Jejich čtvercové sloupy sloužily jako model dvojitých sloupů v nové kuchyni.

Jídelna





Jídelní prostor, dávno před přístřeškem, se nachází na druhém konci rodinného pokoje. Gavanti se rozhodli zachovat útulnou výšku stropu o délce 7 stop a měly 6-nožní vysoké izolační skleněné francouzské dveře, které byly nahrazeny čtyřmi okny. Vedou k nově rozšířené palubě.
Stávající půlkruhové okno nad jídelním výklenkem dovoluje ještě více světla do rodinné místnosti s klenutými stropy.

Dveře: Marvin

Kuchyně





Velikost a tvar kuchyňského bumpoutu byly určeny dopravními koridory a funkcí. "V plážovém domě, kde je spousta zábavných, chci dovolit 4- až 4-nožní dopravní koridor oproti běžnějšímu 3½-chodovému chodbě," říká návrhářka kuchyně Scott Smith, architektův manžel, který s ní pracoval na projekt.

Pokoj 13 až 14 metrů zahrnuje zóny pro vaření a čištění hluboko uvnitř kuchyně podél vnější stěny, středový ostrov s chladničkou s podkolem tak, aby děti mohli snadno chytit džus a občerstvení na rodinné místnosti vedle poloviční stěnu, která vede hosty v blízkosti, ale mimo pracovní plochu.

Vestavěná paměťová jednotka má nábytkový vzhled starožitné skříně s výklopnými dveřmi, doplněnou o zásuvky a mramorovou pracovní plochou. Beadboard dveře, nikl hardware, metra dlaždice, mramorové pulty, zástěna-přední umyvadlo, a staré-styl pracovní světla dávají all-bílé místnosti jeho ročník stylu. Bílá smaltovaná povrchová úprava dovoluje modernímu sortimentu a kapuci, aby se vešly správně.

Skříně: Krystalová skříňka funguje
Zásuvné táhla: Hardware pro obnovu
Světla: Hudson Valley Lighting
Přístroje: Viking
Dřez, baterie: Kohler

Snack Counter





Občerstvení na rodinné místnosti v kuchyni udržuje hosty a děti z jídelní plochy; jeho řezník-blok nahoru odráží ten na kuchyňském ostrově.

Jeden prvek hovoří o rozsáhlé strukturální práci, kterou chalupa vyžaduje: Čtvercové sloupce napravo od počitadla jsou jedním z párů, které odrážejí stávající sloupce při vstupu do obývacího pokoje. Skryjí ocelové sloupky, které podporují nosný nosník z laminovaných dýh (LVL) o délce 28 stop, který je vytvořen párováním dvou 14-stopových nosníků, které se rozprostírají od kuchyně k rodinné místnosti.

Barová židle: Crate & Barrel

Hlavní ložnice





K dispozici je nový master suite, stejně jako soukromá veranda a kancelář. Okenní štíty v ložním patře zachovávají soukromí a nechávají se v chladném nočním vzduchu.

Hlavní krbová lůžka





Aby mladou rodinu poskytli prostor pro ložnice, které potřebovali, Broberg Smith navrhl dvoupatrové křídlo, které nahradí existující špatně postavenou ložnici na zadní straně domu. V prvním patře master suite je také kancelář a má soukromou verandu.

Chcete-li vyvolat pocit starého domu, Biondo postavil v hlavní ložnici oblouk, který napodobuje existující zabudovanou knihovnu ve vstupní místnosti a také definuje obvazovou oblast. Šatny zachránily pět panelových dveří, aby odpovídaly ostatním místnostem.

V druhém patře křídla, ve kterém jsou umístěny dětské ložnice a koupelna, jsou zahrnuty takové detaily chaty, jako jsou obložení ze dřeva, dřevěné lékárničky a markýzy, které přinášejí oceánský vánok.

Master Bath





Staromódní detaily pomáhají maskovat moderní vybavení:
Obložení obrubníku a vírová vanička ve tvaru viktoriánského prostoru obklopují novou vzduchovou trysku.

Šestihranná dlažba dláždí cestu k parní sprchě.

Vany, kohoutek, umyvadlo: Kohler

Veranda





Stávající přední veranda je klidné místo pro natáčení knihy, jak to dělá Carly 4 letá, nebo si vychutnáte chladný nápoj.

Pro sjednocení dodatků s existujícími oblastmi byl celý dům zabalen do nových obarvených cedrových šindelů.

Jednoduchá bílá lakovaná zábradlí poskytla šablonu, která byla navržena tak, aby uzavřela verandu z nového velitele
suite suite.

Dětský pokoj





Biondo opravil stávající schodiště, udržoval původní balustrády a přeměnil půdní prostor - který měl staré žaluzie a dveře na podlahové desky - do dokončeného herního prostoru, doplněného o stropní strop, ukládací kolejní stěnu a okázalé vnitřní okno s výhledem na rodinu pokoj a kuchyň. "Z tohoto okna dívky dolíží dolů k nám při vaření, pomocí skokového lana a košíku," říká Tracy.

Dvě dětská ložnice se nacházejí nad novým velkým apartmá, jenom po chodbě z podkrovní místnosti.

Skloněné stropy, které se nacházejí po okrajích okapu, přinášejí do 9 let staré Mayské ložnice (zde zobrazené) a dalších prostorů v druhém patře nevlídný starobylý pocit.

Palandy: keramika stodola

Šťastná rodina





Bezproblémový výsledek ponechává návštěvníkům přemýšlející, kde končí stará část a začínají nové prostory, a to vše, když si užíváte spousty relaxačních míst. "Je hezké mít dům otevřený mnoha směry," říká Broberg Smith. Pro fanoušky (kteří se zde zobrazují se svými dcerami Mayou, 9 a Carly, 4, na nové boční verandě) to znamená kávu na verandě jejich apartmá a kuchaře na palubě, zatímco dívky mají svou doménu nahoře.

"Dům je plný útulných míst, kde se jen vyspí," říká David. Několik dalších slov, které přidáte do popisu domu snů.

Přestože byla rekonstrukce mnohem složitější, než by si kdy dokázali představit, doprovodníci to nemají lítost. "Miluju historii," říká David. "Přestože nám mnoho lidí řeklo, že bychom se mohli lépe roztrhat a začít od začátku, nechtěli jsme."

Půdorys: Přízemí





Hlavní sada apartmá má kancelář a soukromou verandu v přízemí. Bumpout drží novou kuchyni, s jeho bývalým prostorem nyní rodinný pokoj. Stávající hlavní ložnice se stala místností pro hosty.

Půdorys: Nahoře





Dvě dětské pokoje a vana jsou nahoře. Stávající půdní prostor se stal hernou.

Další informace před a po





Podívejte se, jak tito majitelé domů přeměnili v pouhých 1950s Cape Cod na pohodlný domov

Předchozí Článek

10 Použití pro plátěné plátno

Další Článek

Proč dokumentovat svou renovaci?