Newtonova generace NEXT House: Náhled projektu | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Newtonova generace NEXT House: Náhled projektu



Od 2 let, dokud odešla na vysokou školu, Liz McQuillan Delfino žila se svými rodiči v tomto 1879 domě v Newtonu v Massachusetts. Když matka zemřela, Liz zdědila tento majetek a nyní se po téměř dvou desetiletích chystá vrátit se do domu, ve kterém vyrůstal, spolu se svým manželem Joem Delfinem a dvěma dívkami.

Ale ne dříve, než tým projde italským čtyřčlenným domovem, renovuje, přidává a aktualizuje vše při natáčení procesu nové televizní sezóny, která tento měsíc vysílá. Spolu s některými aktualizacemi a vylepšeními v oblasti energetiky bude k dispozici také nová kuchyně, garážová vrata a rodinný pokoj s nadstavbou. Je to dům pro příští generaci více způsoby než jedna: Jako součást iniciativy TOH Generation NEXT bude na každém kroku pracovat osm posluchačů vedle posádky.

Zobrazeno: Práce probíhají na tomto italském čtverci v Newtonu, Massachusetts, který byl postaven v roce 1879 a je uveden v nové televizní sezoně. Spolu s čerstvou stěnou a přestavěnou přední verandou plánuje rekonstrukce nové přírůstky v zádech.

Rodina na starých krocích



Dům už viděl svůj podíl na rekonstrukcích - a pohybu. Původně postavený jako penzion pro větší větší dům, městské záznamy ukazují, že byl přesunut přes ulici do své současné lokality v roce 1894.

Lizovi rodiče provedli vlastní změny v domě. Když se přesunuli dovnitř, malá místnost nad předními dveřmi byla veranda druhého patra. "Můj táta uzavřel místnost, položili jsme si pohovku a televizi," říká Liz, bývalý inženýr designu produktů, který je nyní maminkou doma. Na přelomu roku 1996 se konal malý rodinný pokoj, koupelna v přízemí a snídaňový koutek. A aby se v kuchyni uvolnilo více prostoru, byl odstraněn nevyužitý komín a schodiště suterénu byla přemístěna vedle hlavního schodiště.

Zobrazeno: Když je práce dokončena, Liz McQuillan Delfino, její manžel Joe Delfino a jejich dvě mladé dcery se přesunou do Lizova dětského domova.

Kevina a Richarda





Co se nezměnilo, je blízká okolí, kterou si Liz pamatuje. "Přední veranda se projevovala v procházkách. V pěkném počasí jsme jíst večeři a na ulici vždy byli lidé," říká. Lidé si na ulici stále dávají pozor na sebe a děti si hrají u sebe. "Nikdy nás nepřekvapuje, že se díváme po okně a najdeme děti v okolí, kteří hrají na houpačce," říká Liz.

Zobrazeno: . "Mat navrhl, abychom jako smluvní partnery používali Silva Brothers," říká Joe. "A opravdu se nám líbil Charlie a Tom."

"Pak Charlie nasadil náš projekt na show," říká Liz. "A tady jsme ..."

Zobrazeno: Richard Trethewey vysvětluje učňům, jak se odpadní linky z původního domu spojují s novou instalací.

Garážové rámování





Práce probíhá v domě. Stará garáž je pryč a nová je téměř uzavřena se střechou a okny. Plány vyžadovaly využití rodinného pokoje v devadesátých letech, ale Tom Silva si myslel jinak. Konstrukce byla tak zrovna tak nízká, že podlahové výšky se setkaly s původními podlahami domu na jednom místě a byly o 1¼ palce nižší v jiném. Byla také otázka, jak vytvořit druhý patrový zápas, kde by se původní ložnice setkala s novým master suite. "Mohli bychom strávit spoustu času a střetnout se s tím, aby se všechno setkalo," říká Tom. "Ale když jste se podívali na šekovou knížku, bylo rychlejší a levnější stavět všechny nové přírůstky."

Zobrazeno: Nová dvougarácká garáž s posezením nahoře pro návštěvu prarodičů čeká na okna, dveře, obklady a vnitřní úpravy.

Zarámování Master Suite





Liz se snaží udržet co nejvíce detailů z existujícího domu. Ačkoli cihlový komín byl příliš drahý na to, aby zachránil, zůstává mantel z nepředvídatelného krbu za předními dveřmi. "Při zvláštních příležitostech jsme v tomto krbu pečili v mokřinách," říká. A ozdobná původní balustráda a vestavěné skříně byly pečlivě zabaleny, aby byly chráněny během výstavby.

"Liz si pamatuje staré dobré časy - kdy dům měl jen dvě koupelny a žádný vzduch," říká TOHJe Richard Trethewey. "Po dokončení můžeme začít s novými vzpomínkami na dům - s třemi dalšími vanami a vysoce účinným střídavým systémem."

Zobrazeno: Ve druhém patře jsou nové rámce pro šatnu, ložnici a koupelnu v hlavní budově vázány do původního rámce domu.

Více Richard Pointers





Než Lizova matka zemřela, mluvila s architektem o přidání malého obytného prostoru nad starou garáží. "Moje máma si myslela, že se tam bude pohybovat a Joe a já bychom se mohli přesunout do domu a začít rodinu. Myšlenka tří generací, žijících blízko sebe, nás apelovala na všechny, "říká Liz.

A teď, jak se ukázalo, tři generace tráví spoustu času společně, když Joe rodiče navštíví. "Představujeme si, že zůstanou po týdnech po odchodu do důchodu. Bude to skvělé pro své vnoučata, "říká Joe. "Můžeme být odděleni, ale stále blízko."

Zobrazeno: Richard ukazuje Austinovi a Baileymu, jak měřit odvodňovací potrubí pro hlavní lázeň nahoře. Všechny části odtoku z PVC budou měřeny, řezány a následně zaschnuty před konečným lepením.

Více v projektech a Newton Generation NEXT





Osm učňů v našem programu Generace NEXT bude pracovat společně s velitelem TOH mistrů, aby pomohli rozšířit a obnovit ...

Předchozí Článek

Renovace zapamatovat

Další Článek

Tradiční-Setká-Moderní jídelní prostor