Loft Grows Up | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Loft Grows Up



Blokově dlouhá propast v asfaltu přímo před dveřmi. Šedesát jedna strmé, úzké, svažující se kroky vedou do třetího patra. Spát čtyři do zděné místnosti, zatímco stavba byla v plném proudu.

Každá remodela má své hrubé skvrny - a Sara Lopergolo a Ed Wood v centru manhattanského loft redo nebyla výjimkou. Ve skutečnosti posádka skončila s manévrovaním stavebních materiálů pomocí oprav na ulici, které vystavovaly podzemní potrubí po celé bloky dvojice a vyloučily pohodlné dodávky. Pak zde byla budova budovy z 19. století, která neměla výtah, což stálo ještě víc času a peněz, protože dodávky musely být rozmrštěny a zbytky byly zničeny. Přidejte do typické renovace bolesti hlavy, jako třeba jíst každou noc v místní jídelně s dětmi Chiara, 9 a Bennett, 6, jak se prašná stavební práce táhla na, a máte pohled na výzvy této městské podkrovní renovace .

Ponaučení



Naštěstí klidný dokončený prostor nese stopu okamžitých dramat. "Dělal bych to znovu, ale zvládl bych spoustu věcí jinak," říká Lopergolo o poučení, které se naučila. Pro začátečníky by se řídila radou, kterou dává svým klientům: Nikdy nežijte v prostoru, který prochází rozsáhlou rekonstrukcí.

Ale nakonec, s TOHpomohla pár dostat vylepšený prostor, který potřeboval, s lepšími koupelnami, efektivnější izolací a okny a uklizenými vestavěnými možnostmi pro postele, stoly a skladovací prostory. "Miluju to teď," říká. "Dokážu vařit pohodlně a všechno je tam, kam patří."
Přečtěte si o zásadách návrhu, které pomohly Lopergolo realizovat její vizi pro loft redo.

1. Zachovat původní znak





Získání velkého prostoru s průmyslovou chutí je hlavním důvodem, proč majitelé domů šli do problémů s přeměnou bývalé továrny na oči. Cílem bylo zlepšit původní hliníkové okenní pláště, cihlové zdi, terrazovou podlahu, trámy - to vše v obytné zóně - které připomínají průmyslovou minulost prostoru.

Samozřejmě, spáchání existujících prvků znamenalo, že některé upgrady nemohou být stejné jako v konvenčním domě. K udržení exponovaných stropních nosníků například pár instaloval pouze izolaci mezi nosníky, což snižuje jeho účinnost při tlumení hluku. Mezitím, aby nedošlo k prolomení podlahy terrazzo, opustili plány na upgrade na suterénový kotel a radiátory. Místo toho koupili štíhlejší, aktualizovanou verzi plynové pece Empire, která stála v blízkosti předních oken. Na rozdíl od starého modelu má tento model kryté pilotní světlo, takže plamen nevyfukuje. Okenní pláště byly do značné míry nedotčené, ale bylo vytvořeno korunové 25palcové sklo, určené k zakrytí špatně zrezivělých parapetů.

2. Definujte zóny v otevřeném plánu





Vedle zřejmého pojmu koberec, stůl, židle a krédo
aby Lopergolo definoval jídelní prostor, používal hluboké dřevěné tóny nábytku, aby ho oddělil od všech šedých sedadel v obývacím prostoru na jedné straně a bílých skříní kuchyně na druhé straně.

3. Zajistěte nepořádek pro čistý vzhled





Navíc k jednotnému vzhledu od každého úhlu, vysoká lesklá jednostranná bílá kuchyň - otevřená do sousedního jídelního a obytného prostoru - má také čistý vzhled díky několika chytrým nápadům na uzavřené ukládání.

Inteligentní úložiště





Například v evropském stylu skříňka jsou uloženy dva vložky na vysoušeč a odkapávací miska pro udržení ručně umývaných nádob z pultů a mimo dohled.

Hluboké zásuvky





Hluboké zásuvky, které Lopergolo rád uchovává vše od chleba po směšovače, také organizují čisticí přípravky ve výsuvném tvaru pod umyvadlem. V zásuvce pod ním jsou uloženy koše a koše pro recyklaci. Lopergolo byl
také schopný vklouznout dovnitř
6 dalších centimetrů loketní místnosti mezi novým ostrovem a stěnovým pultem. "Předtím bylo 36 palců příliš těsné," říká. "Ale 42 palců umožňuje dvěma lidem
pracovat pohodlně
zády k sobě."

4. Světlo kanálu po celou dobu





Přidání ještě jednoho dodatečného zdroje přirozeného světla může znamenat velký rozdíl v tom, jak dlouhé, úzké půdní prostory vypadají a cítí. Odstranění stěny odhalilo jedno ze tří oken v zádech, aby osvětlovalo světlo do středu podkroví a vytvořilo pro děti dětský kout. Dvě vnitřní stěny nyní oddělují dětské pokoje vedle sebe. Obchodování z výkresu továrního okna na
lépe izolovaná jednotka Andersena stejné velikosti byla zakázka, ale stojí za to. S jedním stolem pod oknem a druhým
ve výklenku podél sousední stěny, obojí
děti mají světlou a pohodlnou pracovní plochu, ve které mohou zůstat.

5. Minimalizujte vnitřní stěny





Pokud je téma otevřené, dokonce i koupelny mohou představovat šanci rozbít některé bariéry. V tomto případě to byly jediné uzavřené prostory bez oken, takže Lopergolo použil několik triků, aby je udělal co nejvíce a jasně. Sjednocení staré poloviny a plné vany do jednoho nepřetržitého mokrého prostoru o rozměrech 13 metrů, děleného sprchou, která se otevírá do obou stran, způsobuje, že prostory se cítí větší.
Také je získalo 6 palců tím, že eliminovalo vanu. Sprchové stěny Kohler z matného skla rozšiřují světlo mezi oběma stranami a zároveň zachovávají soukromí. Bílé obklady a mramorové podlahové dlaždice také odrážejí dostupné světlo.

6. Použijte vestavěné k maximalizaci prostoru





V mudrném prostoru, který slouží jako přední vestibul, vytvářejí 10-palcové hluboké kobylky čistotu. Naléhavě šedé, skoro zmizely proti kovovým vstupním dveřím - vylepšené elegantním zámkem bez klíčů - a patou betonové podlahy.

Vestavěné bunky





Vestavěné nepořádek a volný prostor - velký bonus v dětských pokojích. Nový úložný prostor na chodbě zúžil obě ložnice o 2 až 3 stopy. "A s užšími prostory, je nejlepší udělat něco jako lodní spací kabiny," říká Lopergolo. Výsledné dvojité lůžky (které mají být dokončeny horními bezpečnostními lištami) jsou jasně lakované javorové desky, které stoupají po stěně a obložením stropu. Šestipalcové hřebenové borovice jsou připevněny ke stěnám na třech stranách, aby podporovaly rámy, takže oblast pod spodní částí je volná
pro ukládání hraček a oblečení. "Je to teď víc a děti ho milují," říká Lopergolo.

Půdorys





Zatímco základní uspořádání zůstalo nezměněno, nová kuchyň a vana plus vestavěné postele, stoly a úložné prostory vylepšily půdní loď o rozloze 1 900 čtverečních metrů
pohodlnější, rodinný dům.

Další informace před a po





Kuchyně, která vypadá integrovaná do většího otevřeného plánu, vyžaduje pozornost na každý detail. Zde jsou některé klíčové složky

Předchozí Článek

Stavební bloky renovace televizního domu

Další Článek

3D zlatá rybka mísa