Holandský koloniální narazí na kouzlo | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Holandský koloniální narazí na kouzlo



Nikdy to neublíží mít v domě dekoratéra - zvlášť s kreslícími schopnostmi. Uvědomte si, co pro Jennifer Vreeland McDermott dokázala splnit na místě, které sdílí se svým manželem Markem a jejich dvěma dětmi. Nezapomeňte tapetovat strop jídelny a přivést domů vinobraní. V některých dnech, zatímco zbytek rodiny spala jinde, stál na dvoře svého rozpadajícího se holandského koloniálního obrození. "Byla jsem tam v pátí ráno, abych se ujistila, že to máme v pořádku," vzpomíná si na zadní část. "Řekl bych:" Ne, potřebuje lepší křivku ", což znamená, že se poslední strechou otevírá nová střecha.

Architekt: Lou Heiser, Tall Tree Studios; Tucson, AZ
Hlavní dodavatel: Všichni státní stavitelé a generální dodavatelé, Harrington Park, NJ; 201-784-2600
Krajinný architekt: Zahradníci Making Landscaping, Trenton, NJ
Střecha: Autentická střecha
Žaluzie: Atlantic Shutters, Inc.
Balustry, sloupky nové a konzoly (exteriérové) a trámy a tvarování (vnitřní): Fypon.com
Malovat: Benjamin Moore je HC-113 Louisburg Green (vlečka), HC-9 Chestertown Buff (trim) a PM-15 Cottage Red (dveře)

Pozor na zadní stranu



Většina majitelů domů se do zadní části domu trochu uvolněně přiblíží, i když tam tráví víc času než oni dělají zepředu. Ale pro Jennifer a její dlouholetý zájemce, architekt Lou Heiser, záleží na všech čtyřech stranách, od detailů kolem okapu až po způsob, jakým změny na vnějším povrchu ovlivňují tok dopravy a lehký a stojící prostor - uvnitř.

Zobrazeno: Doplněk střechy odráží boční střechy gambrelové střechy a má bumpout se šindelovitými plochami, které odpovídají těm, které se přidávají k existujícím vikýřům.

Okna, dveře a světlíky: Andersen Windows
Vlečka a šindele: CertainTeed

Zaměřte se na funkci





Když se Jennifer a Heiser snažili přeměnit rodinný dům o rozloze 1600 čtverečních metrů na dům fungující v 21. století, pracoval zvenčí. Výsledkem bylo nové uspořádání a větší obytný prostor, který byl zčásti možný doplněním, dvorek s stylem připraveným pro fotoaparát a nečekanou milostí.

"Dodávky jsou někdy téměř hříšné a to byla poslední věc, kterou jsem chtěl udělat," říká Heiser. "Snažili jsme se udržet stejnou linii střechy a ujistili jsme se, že to znamená, že ve druhém poschodí to znamenalo nějaké šikmé stropy."

Zobrazeno: Majitelé domů a jejich děti, Kate, 16, a Dillon, 14, představují s Lunou a Zoe.

Holandské koloniální obrodné rodinné dědictví





Jennifer, bývalá redaktorka časopisů, se poprvé seznámila s Heiser v devadesátých letech, kdy produkovala každoroční výstavní dům a navrhoval a postavil jednu z nich. Stali se tak zvyklí na spolupráci, mohli byste říct, že dokázali dokončit vzájemné půdorysy.

"V nejmenších prostorech může využít využití," říká Jennifer.

Dům Jennifer chtěl Heiserovu pomoc s touto dobou, která byla postavena a předána původními majiteli Markovi prarodiči. Nachází se v Englewood Cliffs v New Jersey, předměstí, které rozkvétalo po otevření mostu George Washingtonu v provozu, v roce 1931 malý dům udělal nějaký těžký čas jako pronájem mezi druhou a třetí generací. Půdorysné listy zablokovaly světlo vpředu a v zadní části úzké záhyby vypadaly váhavě, že se dostaly do kontaktu s dvorem. Přesto okolí nabízelo období kouzla, nemluvě o snadném přístupu na Manhattan a zpočátku pár strávil mimo pracovního času pouze čistí, škrábáním a opravami.

Zobrazeno: Hluboké červené stěny vyklouzly z malého foyeru v holandském koloniálním obrození z roku 1937, zatímco slunné žluté stěny a modré akcenty spojují schodovou galerii a obývací pokoj.

Odstraněna znak odhalení





"Tolik charakter byl zakrytý tapetami a vrstvami barvy a nečistot a linolea," říká Jennifer. "Na podkroví jsme našli některé z originálních kličkových dveří" - po dobu jeho pronajímatele, Markův otec je nahradil soukromými zámky - "a vrátili je zpět." Dodává: "Strávili jsme prvních osmnáct měsíců, kdy jsme se dostali na holé kosti, roztrhali koberec a umývali venku. Bylo to něco jako zbavit osmdesátých lét co nejvíce, než bychom mohli vrátit dům zpět do konce třicátých let . "

Zobrazeno: Jennifer zobála obývací pokoj s cihlovým krbem a obložením borového dřeva a zpevnila domácí chalupu s barevnými textiliemi.

Vzhled interiéru: JV Design LLC, Englewood Cliffs, NJ; 201-294-0638
Malovat: Benjamin Moore Zakázková směs (stěny)
Koberec: West Elm
Záclonové a polštářové látky: Laura Ashley Home

Víceúčelová kancelářská oblast





Jak se děti zestárly, dům se začal cítit více stísněný. Kuchyně o rozměrech 10 metrů byla nepřátelská a měla čtyři zabírající se dveře, jednu na každé zdi. Jediný, bezvadný vana byl nahoře a sloužil v celém domě a úložiště bylo návrhem do Deprese. "V prvním patře bylo jen jedno malé šatno," říká Jennifer. "Nemohli jste se vejít do čtyř ročních období pro čtyři lidi."

Aby se vypořádali s velkým obrazem, přinesli pár Heiserovi a generálnímu dodavateli Christopherovi Muegerovi přinesl je pravděpodobně špatná fráze pro Heiser. Když pracoval na dlouhé vzdálenosti od studia v Michiganu, obrátil rozhovory a kresby do hotových plánů, aniž by vstoupil do domu.

Zobrazeno: Zastavěná plocha v blízkosti garážového vchodu nyní vlastní kancelář s vestavěnými policemi a jídelní stůl, který byl přepracován jako stůl. Břidlicové dlaždice umožňují plochu, která má také šatní skříň, aby se zdvojnásobila jako mokřice.

Nová kuchyně, období Look





Cílem týmu bylo rozšíření a přepracování rozvržení bez zatížení domu jedním z těch nadprůměrných dodatků, které tak často vidíme na předměstí. Tím, že se zhroutilo pouhých 12 stop a chytrým zastíněním nových prostor kolem starých, by redo zvětšil obytný prostor od 1 600 do 2 300 čtverečních stop a dal rodině dvě lázně, další ložnici a další dvě skříně nahoře, plus novou kuchyň, den s plynovým krbem, skříň kanceláří a ložnice, která slouží jako mudrc, a půl lázně v prvním patře.

Zobrazeno: Masopustní desky, malovaná borovicová lišta a stůl-podobný ostrov posilují vinobraní vzhled nové kuchyně.

Návrhář kuchyně: Kuchyně a lázně v Broadwayi
Skříně: Plain & Fancy
Pracovní desky: Vermont Soapstone Co.
Trámy a tváření: Fypon
Montauk Černá břidlicová dlažba: M S International, Inc.
Horní ostrov: Umění umění
Lednička a mikrovlnná trouba: Kuchyňská pomůcka
Dřez a baterie: Rohl
Závěsné svítidla: Circa Lighting
Šikovnost: Robert Abbey, Inc.
Barové židle: Nedokončené nábytkové výstavy
Koberec: Dash & Albert

Obnovená kamna v roce 1950





"My jsme si mysleli, že bychom mohli jen žít nahoře s provizorní kuchyní v obývacím pokoji, když jsme zrekonstruovali," vzpomíná Jennifer rozčileně. Po měsíci se však stavební prach vytlačil ze dveří a do domu Markových rodičů, kde začali tříměsíční odpočítávání až do konečného ukončení.

Zobrazeno: Zastrčený do výklenku ve stylu období je restaurován kamna z roku 1950 Chambers.

Nástěnná barva: Farrow & Ball je Ringwold Ground
Zadní lomítko rozsahu: Umělecké dlaždice
Hood: Vent-A-Hood
Knoflíky a táhla: Dům starožitného hardware

Zachycené dveře spí





Muegerova posádka odkráčala starou hliníkovou vlečku a vzala části domu do výčepů, což umožnilo vniknutí nových oken, kabeláže, instalatérské práce a izolace. Tým udržel přední ložnici, zatímco otočil druhou ložnici do pánve koupelna a šatna. Také se posadili do haly do nové ložnice, studovali a aktualizovali chodbu v hale.

Přidání se ukázalo jako vlastní produkce. "S nějakým starým domem je obtížné přizpůsobit se starým rámcům a základům, takže je to bezproblémové," říká Mueger. Po mapování studie a třetí ložnice ve druhém patře budovy Jennifer požádala, aby je posunuli o krok dále, což by umožnilo vyšší stropy. "Staré domy měly vždy kroky," poukázala na Muegera, který byl nejprve skeptický, "a vyšší strop znamenal, že mohu přidat příďové a faux trámy a tlustší tvarování."

Zobrazeno: Dveře do spíží byly z domu zachráněny, malované červené rajče a vybaveny tažením vyrobeným z vidlice.

Vítání jídelny





Tým vybudoval kancelářský prostor a poloviční lázeň ve staré kuchyni. Tento pracovitý komplex malých prostorů slouží jako nárazník mezi přídavným zařízením a připojenou garáží, zatímco zanáší provoz směrem k zadní části domu.

Zobrazeno: Klenutý otvor, přizpůsobený stávajícímu, vítá dopravu mezi jídelnou a kuchyní. Jennifer se obarvila a namalovala novou kočičku a nechala ji GC přidat obložení obložené tapetami z mořské trávy a látkovou páskou.

Obložení stěn: Philip Jeffries
Stropní tapeta: Farrow & Ball
Králíkárna: Britské tradice

Teplý, okouzlující Den





Zevnějškem je příčinou mírné pokarhání majitelům domů kdekoli, kteří chtějí rozšířit svůj obytný prostor tím, že plácnou na krabicové jednopodlažní nebo dvoupatrové zadní doplňky. Ta je uzavřena tradiční střechou s trojúhelníkovým koncem zdobeným Heiserovým podpisem: bumpout s podpěrnými konzolami a faux žaluziemi, volně inspirovanými dovecoty z 18. století. Zkousal jak bumpout, tak stávající garážové vikýře, čímž poskytl texturální kontrast s okrouhlým vlečkem přidaným do zbytku domu.

Zobrazeno: Nový den má dekorativní stropní trámy, zabudovaný bar a plynový krb ohraničený knihovnami.

Malovat: Benjamin Moore HC-159 Philipsburg Blue (stěny) a HC-26 Monroe Bisque (výbava)
Plynový krb a mantel: Heatlator
Podlaha: Armstrong
Chladnička na víno: Kuchyňská pomůcka
Svícny: Robert Abbey, Inc.
Křeslo křídla: Hickory židle

Období Hallova koupel





Doplňková zametací střecha stoupá nad hlavním domem, zatímco zopakuje jeho boční pohledy, kde se původní gambelové střechy stále drží. "Vždycky jsem odpovídal novému stropu střechy stávajícímu stropu střechy," říká Heiser. Na jedné straně je garážová střecha přes garáž úhledně srovnána s původní střechou nad ním a Heiser říká, že to bylo snaha spojit střechy a existující vikýře a současně dbát na to, aby dešťová voda nadále proudila tam, kde měla. "Při remodelování domu jsou střešní nosníky vždy největší výzvou," poznamenává.

Zobrazeno: Nainstalované obložení na stěnách a stropě, vinobraní a záchranný podstavec s oddělenými kohouty dávají obnovené lázni lázně aktualizovaný vzhled období.

Klidná hlavní ložnice





Jennifer vytvořila podobně vrstvený efekt dovnitř, kde pracovala s tesařem Johnem Savoiem, aby přidal nejenom svalnaté ozdoby, obložení jídelny a obložení ve stylu období, ale také vestavěné prvky, jako jsou knihovny, které nyní ohraničují krb v den. Paleta Delft modrá, slunná žlutá, červená rajčata a starožitné bílé skvrny přes dům, zdůrazňující tok světla z jižních obložení okna a dvě sady francouzských dveří.

Zobrazeno: Světlé blues a písečné béžové doplňují do klidné ložnice na patře.

Vzorová mistrovská lázeň





"Já jen miluju svou kuchyň," říká Jennifer, když se stiskne, aby si vybrala svůj oblíbený pokoj. "Je to tak funkční prostor a zahřívá se vintage nálezy. Jídelna je přímo z ní a používáme ji každý den, takže se cítí jako kuchyňská strava."

Zobrazeno: Francouzské dveře zavírají novou lázeňskou lázeň a pozorují tapetu a šachovnici.

Tapeta na zeď: Farrow & Ball
Podkladová skvrna: Minwax
Lékařské skříně: Home Depot
Výlevky: Le Bijou
Kohoutky: Hollys of Bath

Eklektická studie druhého patra





Teď, když se všichni shromáždí, podléhá tajným plánům provést další redo, možná v jiném domě ve stylu období?

Zobrazeno: Vzorovaná tapeta (zbytky), nepatřičná vinobraní a korálkové 6-palcové stěnové obložení změkčují vznešené studium na druhém patře budovy.

Malovat: Dekorační bílá Benjamina Moora

Ložnice Bright Boy





"Ach, ne, tak jsem hotová," říká s úsměvem. "Je to náš věčný dům. Doufám, že jednoho dne děti to převezou a udělají to i své."

Zobrazeno: V přízemí se nacházejí dva nové pokoje ve druhém patře, včetně obložené ložnice pro Dillon, 14, s okny s výhledem na dvůr a střešní okno.

Půdorysy: První patro





Redo přidal 700 čtverečních stop k holandskému koloniálnímu obrození o rozloze 1 600 čtverečních metrů.

Půdorys: Druhé patro





Přestavba zahrnovala přesunutí kuchyně na nové místo a přidání jednoho a půl koupele.

Více v úpravách





Použijte zásobník (nebo dva), který vám přidá barevný a polštářový komfort na holé dřevěné schody

Předchozí Článek

10 Použití pro plátěné plátno

Další Článek

Proč dokumentovat svou renovaci?