Chata Remodel | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Chata Remodel



Všichni jsme slyšeli výraz "Druhýkrát je kouzlo." A to je to, jak se Anne a Andy Lyon cítili po přestavbě své chalupy Austin, Texas v roce 1938 dvakrát za desetiletí. Přidávali nejen prostor, ale i postavu s nejnovějšími - a přísahají, že se naposledy vrátí.

Rozhodli se, že zůstanou v domě a v okolí, které milují, poprvé na rodičovském pokoji a rodinném pokoji. Střih na rok 2006 a snaha dcery Molly o každý sen dospívajících: vlastní koupelna. Takže Lyon se rozhodl dokončit surový podkrovní prostor nad obývacím pokojem, aby vytvořil tak okouzlující apartmá, říká Anne se smíchem, bylo by to "prosím, přiveď se často domů", když se vysoká škola zrolovala.

Vstupní dveře: Rogue Valley Door
Okna: Kolbe & Kolbe

Chalupa před úpravou



Stejně jako u každé starobylé renovace se však jednalo o několik výzev. Jeden z Lyonů chtěl zvýšit vrchol střechy, aby zvýšil výšku a hodil se do vikýřů tak elegantně, že byste sotva uhodli, že je to nové. Než se mohou přidat na vrchol, museli by se zpevnit dolů, protože chalupa je postavena na hrázích a má jen podsklepený prostor pod přízemím. Navíc by museli přidat skutečné schody do nové ložnice a koupelny, stejně jako elektroinstalace, instalatérské práce a potrubí.

Zdi by musely být otevřeny a nasypaly devět betonových podložek, aniž by rušily půvabné dubové podlahy domu, museli by se dělníci dostat do plaveckého prostoru, aby mohli kopat. V krátké době se Mollyho snaha o soukromý prostor změnila v jemné doladění domu, vyvrcholila novými předními dveřmi a 15 novými energeticky úspornými okny.

Nová ložnice nahoře





Lyon se obrátil na stejnou firmu, která navrhla a postavila CG & S, která dělala své dřívější doplnění. Nejtěžší výzvou bylo přidání hlavy a přirozeného světla do podkroví, aniž by se změnila rozteč střechy. Posádka zvedla hřebenový paprsek nahoru a zpátky, aby rozšířila stávající sklon dopředu, což umožnilo stropy ve výšce 10 stop na vrcholu. Hlavním bodem nové střechy je vikýř na obočí, který posádka postavila na místě, poskakovala krokve, pak se přelezla k domu a zaklepala na místo. Stačí, když se neobvyklé vikýři postavili správně, a pak se s masonitem a sádrokartonem vytvaroval hladký obrys uvnitř, vzal muže celý týden.

Zakřivená vikýř s klenutým stropem vytváří útulný výklenek pro dceru. Nízké dveře za nočním stolkem přicházejí do úložného prostoru kolenní stěny.

Dřevěné podlahy: Vlastní dřevěné podlahy M-D

Nová koupel nahoře





Světlovod směřující k dvorku zaplavuje novou koupelnu nahoře se slunečním světlem.

Osvětlení: Progresivní osvětlení
Laminátová deska: MicroDot, v mírové modré barvě; Formica Corp.
Sprchová taška: American Olean
Sprchová akcentová dlažba: Keramická a skleněná dlaždice Interstyle
Svítidlo: Omlazení
Skylight: Velux

Šatna





Dvě vnější stěny a čtyři uvnitř musely být odtrženy do rámce a vyztuženy. Ale projektový manažer Danny Scott dokázal postavit podlahu Mollyho apartmá, aniž by rušil stropy dole, používaly 16-palcová hluboká konstrukce, aby se vešly do potrubí, potrubí a kabeláže pro většinu domu.

Sada veselé modro-bílé palety byla inspirována ceněnou klenbou, která zde byla ohraničena klenutými dveřmi šatny.

Obývací a jídelny





Křivka vikýře se brzy ozvala dvěma širokými klenutými otvory, které byly přidány dolů. "Oblouky se hodí k období, přidávají kouzlo a otevírají dům," říká architekt Stewart Davis.

Nové schodiště





S trochou rejiggeringu byl tým schopen přidat schodiště a dát do koupelny v přízemí a kuchyni trochu více prostoru.

Trojcestný vestavný systém s trojúhelníkovým vrcholem poskytuje prostor pro zobrazení a ukazuje cestu do nových schodů vpředu v plné výšce.

Podkrokové schránky





Světelné vestavěné regály udržují přechod z kanceláře, který byl zmenšen, aby se vešel do schodiště do nových míst v patře.

(Naučte se, jak vytvořit schránku pod schody.)

Veselá koupelová aktualizace





Méně viditelné byly manévry pod domem. Chcete-li nalít nohy pro další pilíře, aniž byste rušili dubové podlahy, posádka vykopala pod rušivým prostorem ručně "s malými lopatami a drobnými vrtáky," říká Scott. Ale jedna problémová oblast způsobila neočekávanou dividendu: podlaha v přízemní lázni byla tak poškozena vodou, že ji museli vytrhnout, což odhalilo prostor pro plazmy alespoň u některých můstků.

Přiložením skříňky získala hostská lázeň prostor pro oddělenou sprchovou plochu a marnotratnou dubovou marnost se dřezem nádoby. Slunečno žlutá barva a dvě ošetření dlaždice jí dodávají nový vzhled.

Dlaždice: americký Olean
Mozaika: Oceanside Glasstile
Sklo / zrcadlo: Kotva-Ventana
Wall svícny: Murray Feiss Lighting
Kohoutek: Phylrich
Umyvadlo a WC: Kohler

Plocha prostoru pro přípravu místnosti





Anne a Molly Lyon pracují na novém ostrově, který má zásuvky pro uložení nádobí a polic pro kuchařské knihy. Třípolohové řeznické bloky o délce 3 ½ až 5 metrů překrývají dvojici stoliček pro posezení v baru.

Skříně: Rozlišující dřevěné řemesla
Vytahuje: Atlas Homewares
Počítadlo a backsplash dlaždice: Walker Zanger
Dlaždice: American Olean
Vodovodní armatury: Kohler

Smart Kitchen Save





Majitelé drželi stávající umyvadlovou stěnu, ale přidali podhled, aby drželi vestavěná světla a úhledně zakrývali skříně. Nový tvar S vytahuje pomůcku pro aktualizaci místnosti.

První půdorysný plán





Aby se prostor pro nové schodiště v domě, nyní 1700 čtverečních stop, architekt vzal místo z kanceláře. Skříňky byly obětovány, aby se zvětšila kuchyně, jídelna a koupelna v přízemí.

Druhý půdorysný plán





V přední části domu byla zařízena podkroví o rozloze 900 metrů čtverečních.

"Udržujte měřítko malou, zachováváte charakter chalupy a máte obytný prostor, který vás přivádí k dobrému - to bylo to, co Lyoni chtěli," říká Davis. "A to je to, co mají teď, s trochou dýchací místnosti."

Další informace před a po





Dokončené podkroví přidal prostor a světlo, které inspirovaly další vylepšení, díky nimž je tento malý dům chytřejší

Předchozí Článek

LG Chybové kódy pračky - Kódy poruch pračky

Další Článek

Pharaoh Headdress