Projekt Austin: Předtím | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Projekt Austin: Předtím



Nejnovějším projektem z televizního vysílání (premiérou na PBS 8. února) je bungalov řemeslníka z dvacátých let 20. století, který bude mít zelenou přestavbu, pomocí ekologicky odpovědných materiálů a technik k aktualizaci malého domu.

Sousedství



Dům se nachází v listové čtvrti Hyde Park v Austinu, Texas, což je oblast, která se rozvíjela ve dvacátých letech minulého století na pozemku kolem dostihové dráhy. Většina domů je skromných velikostí a datuje se do té doby, ačkoli mnoho z nich bylo renovováno v posledních letech.

Majitelé domů





Majitelé domů Michael Klug a Michele Grieshaber se v dubnu právě provdali a chtějí rozšířit dům, který Michele vlastnil již 10 let na dostatečně velké místo pro oba dva a dva Michaelovy syny Sam a Davida. Vrátí dvoupokojový jednolůžkový pokoj do dvoupokojového čtyřlůžkového domu.

Zadní vnější





Michele a Michael říkají, že radši otevírají dveře a okna než zapnutí klimatizace - vzácné v horkém a slunném Austinu. Chtějí spojit interiéry co nejčastěji s venkovními prostory, zejména s touto zadní palubou, která sedí těsně u kuchyně.

Obývací pokoj





Obývací pokoj (ukázaný zde těsně před začátkem práce) má stále originální detaily Craftmanu, včetně velkého krbu, kachlového krbu, vestavěných knihoven a jednoduchých profilovaných výlisků.

Kuchyně





Kuchyně domu je skutečně v slušném tvaru, ale Michael a Michele mají pocit, že je čas na aktualizaci. Michael rád vaří a pár se baví hodně, a tak si otevřou prostor pro vytvoření lepšího toku během párty.

Kuchyňský ostrov





Hlavní kuchyňské prostory jsou odvedeny ze zbytku kuchyně velkým ostrovem, které ve skutečnosti brání dopravě spíše než povzbuzování. Široké francouzské dveře na zadní palubě jsou však pro zábavu v teplém podnebí.

Snídaně





Zbytek kuchyně je věnován malému jídelnímu prostoru. Nové uspořádání zpřístupní tuto oblast z kuchyně a obývacího pokoje.

Ložnice





V domě se nacházejí pouze dvě ložnice, spousta pro Michele, když tam žila sama, ale silné stlačování pro čtyři lidi. Přidání bude zahrnovat dvě nové ložnice.

Koupelna





Jedna koupelna byla postačující, když byl dům postaven, ale v 21. století se neuskutečnil. Ale protože Michael a Michele mají obavy, jak budou jejich změny ovlivňovat životní prostředí a integritu domu a jeho sousedství, přidávají jen jednu koupelnu.

Podkroví





Prostor pro přidání bude pocházet z prostorné podkroví, která byla původně postavena pod vysokou střechou, aby vytáhla teplo vzhůru a daleko od domu. Protože zde je tu spousta místa, plány pouze vyžadují, aby se profil domu dostal na pouhých 6 stop.

Podlahy





Jeden originální detail, který miluje pár, je dlouhá listová borovicová podlaha, která byla před 80 lety vyfrézována z pevně se zrnitého starého dřeva. Chtěli by zdvojit podlahu v horním patře, aby udrželi integritu domu a pravděpodobně budou muset použít recyklovaný řezivo k nalezení shody.

Zpět Yard





Paluba na zadní straně domu se vrátí a bude nahrazena provětrávanou verandou, která se připojí k nově otevřené kuchyni přes francouzské dveře.

Detaily





Jedna z největších priorit Michele a Michaela je zajistit, aby dům neměnil tolik, že se cítí jako jiné místo úplně. Zdůrazňují především zachování integrity původní struktury, která zahrnuje tolik krásných detailů řemeslníků - jako jsou tato klenutá přední dveře.

Další informace před a po





Tyto výrobky dostanou palec nahoru, protože jsou oba snadno na zemi a na očích

Předchozí Článek

Stavební bloky renovace televizního domu

Další Článek

3D zlatá rybka mísa