Umělecké restaurování pro 300letou dominantu | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Umělecké restaurování pro 300letou dominantu



Koupit nejstarší dům v historickém městě New England a můžete očekávat několik překvapení.

Když Craig Carswell uzavřel v roce 1750 gruzínské v idylickém Bostonském předměstí Winchester, měl v létě v noci odpoledne obklopen zralými ovocemi a kvetoucími stromy výhledy na lehátko na dvorku. Domek a nadace domu byly zdravé; elektroinstalace a instalatérství byly aktualizovány. Craig si myslel, že se vyhýbá naléhavým problémům. Ale když o několik týdnů později proběhla brutální nor'easter, zanechání jablek a hrušek na zemi, mrazivý tah prořízl zle izolované stěny - a přes všechny romantické představy měl bydlet v domě, který byl téměř tři století starý.

Zobrazeno: Původní dům z roku 1750 v gruzínském stylu byl restaurován s cedrovými klapkami, které byly vhodné pro éry, namalované teplým historickým zlatem.

Barva: Stuart Gold od Benjamina Moora(vlečka) a bílého písku(trim)

Přední vstup



To bylo před 10 lety. "V některých ohledech to bylo od začátku trochu neudržitelné," říká Craig. "Prádelna měla dveře na vnější straně - stěny byly zkřivené a dveře byly zkroucené. Jedna zima, během sněhové bouře, jsem vešel dovnitř a vítr vháněl sníh do domu přes koberec. "

Rychle dopředu šest let, když zaneprázdněný jediný otec a tři chlapci se provdali za Katie Kissaneovou, která se přestěhovala se svým vlastním synem a dcerou. "Když mi Craig říkal, že je to nejstarší dům v Winchesteru, věřila jsem tomu!" Říká s úsměvem. Nezapomínejte na vyschlé dřevěné šindle, peelingové barvy a plastové fólie, které pokryly některé z drapavých oken. Rozložení bylo také zastaralé. Třípodlažní dům s pěti ložnicemi měl prostor, ale chybělo místo, aby se rozptýlila sedmná rodina a kuchyně byla malá. Pak se objevilo otázka sedmi lidí, kteří sdíleli lázeň s jednou a půlkou, nebo se museli šplhat přes trávník do garážové lázně, když byli ostatní obsazeni.

Takže dříve než příliš dlouho, pár požádal Cummings Architects a Windhill stavitelů přehodnotit historický dům. Spíše než rozřezat původní půdorys, který byl do značné míry neporušený, tým si představoval doplněk s novou kuchyní, rodinnou místností a prádlem a skleněným místem namísto starého kuchařského prostoru. Vytáhli také zadní schodiště - typické pro větší domy v novém Anglii - spolu s další ložnicí a třemi potřebnými koupelnami nahoře.

Zobrazeno: Nové dveře s osmi panely přivítají návštěvníky.

Dveře (vlastní): Matt Diana Housewright
Svíčky: Lucia Lighting
Barva: Stuart Gold od Benjamina Moora
(vlečka), bílý písek (trim) a vlastní barvy (dveře)

Kontrola stravování





Zobrazeno: Kuchyně ve stylu farmy má navíc dvě umyvadla, řadu pro styl, francouzskou ledničku a širokou uličku pro snadnou cirkulaci. Oživená žlutá borovice na ostrově ohřívá žulu a nerezovou ocel, která krouží v místnosti, stejně jako zpětná vazba z cihel, která byla zachráněna z ložnice nahoře.

Vlastní skříně a ostrov: Ipswich Cabinetry
Chladnička: GE
Podlahy: Podlahová přípojka na moři
Barové židle: Hardware pro obnovu
Barva: Dune White Benjamin Moore (skříně), Manchester Tan (stěny) a White Dove (trim)

Katie a Craig Carswell





Nová rodina se přestěhovala do malého pronájmu po ulici, což jim pomohlo ještě více propojit. Katie říká: "Ráda bych vtipala, kdybychom mohli skládat pět dětí po celém pohybu a výstavbě, můžeme udělat něco společného!"

Zatímco se šindelový dům chlubil spoustou historie, ve většině svého období se kouzlo během let vymklo. "Museli jsme se vypořádat s odstraněním historické struktury více než 275 let," říká hlavní architekt Mat Cummings. Téměř všechny dokončovací práce byly pryč, od původní klapky až po podlahu až po barvu. Katie potřebovala zvláštní odstíny pro zdi, takže Cummings jí pomohla rozhodnout, které z nich budou nejlépe spolupracovat. Poškrábání vrstev barvy ze salonu mantelů zjistilo, že fragmenty naznačují jeho pravou barvu. Venku nahradili obložené šindle s tradičními bílými cedrovými klapkami namalovanými zlatým nápojem. Nová vlastní vchodová dvířka byla vybavena záchranným hardwarem, včetně páskových závěsů, krabicového zámku a kostry, které vypadaly tak staré, říká architekt, "myslíte si, že to bylo 1747."

Zobrazeno: Katie a Craig Carswell ve svém domě, který je uveden v Národním registru historických míst. Zbytek rodiny zahrnuje Callie Lefebvre, 15, Calvin Carswell, 13, Jack Lefebvre, 12, Mitchell Carswell, 11 a Jasper Carswell, 8.

Mokrý bar





Pro osvětlení tmavého vstupního foyeru tým přidal na obou stranách oválné okenice vhodné pro období. "Dům ztratil to, co kdysi bylo - nebylo to úchvatné bydlení, ale nebylo to ani doma pracujícího člověka, bylo to něco mezi tím," říká Cummings. "Snažili jsme se cítit, co to bylo v jeho rozkvětu." Obnovili původní přední schodiště a vrátili pokoje na obě strany k zamýšleným účelům, se jmény, která se mají shodovat: "chodba" na jídlo a "salonek" pro posezení u ohně. Ve svých jednoduchých detailech a náhradním nábytku mají tyto obnovené prostory moderní jednoduchost. Pro každý nový a přepracovaný pokoj visely starožitné nebo ručně hoblované dveře namísto nových standardních typů, přizpůsobení rámů dveří podle potřeby a získávání historického hardwaru. Desetiletí zpátky byly dva příběhy původní podlahy roztrhány a nahrazeny javorovým plátnem.Pro autentičtější vzhled se tým rozhodl, co by bylo použito v domě z roku 1700: uzlovaná východní bílá borovice. Plátky v různých šířkách - 10 až 16 palců dolů a 10 až 14 palců nahoře - byly připevněny k sobě na místě s nehty starého školního náměstí; nové desky se zmenšují, mezery a časově pomalejší.

Dnes, když hosté procházejí z mokrého baru, instalovaného v bývalé knihovně z předsíně, do kuchyně, nevidí žádné viditelné znamení, že se pohybují od původního domu po moderní. Zabezpečení základů nezbytných pro výstavbu nových místností se však ukázalo jako hlavní výzva. Jako tým vykopávali při přípravě na nový základ, narazili na žulovou římsu. "Odstranění římsy je nákladným a časově náročným úkolem pro jakýkoli stavební projekt," říká dodavatel Shawn Cayer. "Ale práce v centimetrech stávajícího kamenného základu téměř tři staletí vyžaduje pečlivé plánování a jemný přístup."

Zobrazeno: Mokrá tyč šla do výklenku z přední haly, kde stály knihovny.

Vlastní skříně: Ipswich Cabinetry
Knoflíky a táhla: Dům starožitného hardware
Barva: Philadelphia Cream od Benjamina Moora
(skříně a dřevo)

Jasnější foyer





Aby nedošlo k ohrožení stávající nadace, Cayer pečlivě rozbil skálu během dvou dnů pomocí CAT rýpadla vybaveného hydraulickým kladivkem. Jakmile byla římsa dostatečně nízká, natáhl se k ní základem, který úspěšně vzal nový základ se starým.

Skutečnou hvězdou prvního poschodí je nová kuchyňská usedlost. Bílé skříňky a zdobená černou žulu se zahřejí zpětným zploštěním originálních ručně vyráběných cihel, které byly použity jako izolace v zdi. Pro ostrov byl pár chtěl odolný proti úniku vody, odolný proti domácnostem a zamiloval se do lokálně vyrobeného vrcholu regenerované žluté borovice. Kuchyň se připojí k neformální obývacím pokoji a francouzské dveře otevírají prostor na novou terasu a verandě s kovovými střechami.

Zobrazeno: Lehčí, jasnější foyer nabízí nová oválná okna na obou stranách a vlastní dveře se zachráneným hardwarem

Okna: Jeld-Wen
Zachránil hardware dveří: Williamsburg kováři
Lavička: Bryant Park Designs
Barva: Covington Blue (stěny) a krémové fleece (trim) Benjamina Moora

Salon z minulosti





Zadní doplněk je o mixování historických detailů s moderními povrchovými úpravami. Na novém zadním schodišti jsou nyní čtyři ložnice, včetně původní "ložní komory" (hlavní ložnice), která je propojena s novou dvojitou výškovou vanou s okenními lištami. Mramorová márnost a válec pro nohy mají nádech z vinobraní, zatímco dvířka skříně, vyrobená z dřeva zachráněného během stavby, dodávají rustikální a moderní kontrast.

Zobrazeno: Zachovat svůj původní charakter, "salonek" je jednoduše zařízený, jako by to bylo před téměř 300 lety.

Židle: Bryant Park Designs
Svíčky: Lucia Lighting
Barva: plachetka Benjamina Moora (stěny) a Great Barrington Green (dřevoobrábění)

Hlavní ložnice





Dnes je remiňovaný dům ideálním místem pro shromáždění celého klanu, hromadění pohovky v obývacím pokoji pro filmovou noc nebo hraní s jejich nejnovějším přírůstkem, Bailey, štěně zlatého retrívrce.

Zobrazeno: Pár si udržoval svou původní ložnici tak, jak to bylo, protože v domě získalo nejlepší přírodní světlo. Aktualizace je luxusní luxusní lázeň sousedící s ní.

Předseda: Bryant Park Designs
Barva: Wedgewoodské šedé Benjamina Moora (stěny) a Coventry Grey (trim)

Prostorná koupelna





Pro Craiga se romantika vrátila, když viděla strukturu kolem roku 1750, která znovu a těsně zvětšila počasí a sledovala, jak se rodina schází v nových otevřených prostorech nebo se rozlévá do zahrady.

Zobrazeno: Velké stropy jsou vítanou změnou ve dvojité výšce hlavní lázně. Dveře rustikální stodoly ve skříni nabízejí výrazný kontrast k elegantní sprchě ze skla a mramoru.

Svícny a zrcadla: Hardware pro obnovu
Barva: Wickham Gray (stěny) Benjamina Moora, Coventry Gray (dřevoobrábění) a Chelsea Gray (marnost)

Jídelna





"Je těžké si představit, že práce, kterou jsme udělali, bude tady za 200 let, ale jsem si jistý, že původní majitel pocítil stejnou cestu," říká Craig. "V některých ohledech se cítím spíše jako správce než majitel. Tento dům je už dlouhou dobu, ale ještě má ještě dlouho. "

Zobrazeno: "Hala" byla vrácena k určenému účelu, k jídlu, s novými bílými borovicovými podlahami, dobovými barvami a koloniálním lustrem.

Lustr: Lucia Lighting
Barva: Horizont Benjamina Moora
(stěny) a Philadelphia Cream(dřevoobrábění)

Vanity Pair





Rustikální trámy a posuvné dveře stodoly přinášejí kouzlo a texturu statku do hlavní lázně - nejluxusnější (a moderní) část doplňku.

Barva: Wickham Gray (stěny) Benjamina Moora, Coventry Gray (dřevoobrábění) a Chelsea Gray (marnost)

Vana s nožní nohou





Pytlík s nožičkou se nachází v výklenku v hlavní vaně mezi šatnou (za dveřmi) a toaletou.

Barva: Wickham Gray (horní stěny) Benjamin Moore a Coventry Grey (dřevo)

Moderní prádelna





Prádelna získává moderní dychtivost z tapety se vzorem a průmyslovým umyvadlem.

Dřez: Advance Tabco
Skříně: Home Depot
Feather tapety, oranžová: Serena & Lily
Barva: Benjamin Moore je Revere Cínová (stěny) a Bílá holubice (trim)

Neformální obývací pokoj





Nový obývací pokoj spojený s kuchyní je neformální kontrapunkt do původních předních místností domu.

Pohovky: hrnčířská hlína
Barva: Benjamin Moore je Manchester Tan (stěny) a White Dove (trim)

Ložnice s krbem





Hlavní ložnice si zachovává původní krb.

Barva: Wedgewoodské šedé Benjamina Moora (stěny) a Coventry Gray (dřevo)

Foyer schodiště





V předsíni je malovaná jasná, příjemná modrá barva. Obnovené schody mají černé malované běhounky s bílými stoupači pro kontrast.

Barva: Covington Blue (stěny) a krémové fleece Benjamin Moore (dřevoobrábění)

Mud





Vytvořil se mudrček, kde stála bývalá kuchyně, vybavená funkčními skříňkami pro každé dítě.

Barva: Benjamin Moore je Shaker Béžová (stěny) a Sailcloth (dřevo)

Staré se setká s novým





Chcete-li jasně označit přechod ze starého na nový, zadní přídavek je oblečen v nenatřených bílých cedrových šindelích. Stropní kovová střecha chrání boční verandu a francouzské dveře se otvírají na kamennou terasu.

Původní cihly z cihel





Část původních ručně vyráběných hliněných cihel byla vyzdobena jako přízvuk ve 11-ti leté ložnici Mitchell Carswell.

Barva: Lehigh Green Benjamin Moore (zdobení) a Sailcloth (stěny)

Záchrana minulosti





Záchranný hardware, včetně skeletových klíčů, dává novým dveřím oporu v minulosti.

Zachránil hardware: Williamsburg kováři

Plány prvního patra



Renovace přinesla v prvním patře kuchyňský kout, prádelnu a poloviční lázeň

Druhé půdorysy



V druhém patře byla přidána hlavní koupelna a další ložnice. a další koupel ve třetím patře, vedle dvou stávajících ložnic a herny (není zobrazeno).

Více v převaděčích a přestavbách čtenářů





Připomínat dobré staré dny

Předchozí Článek

Stavební bloky renovace televizního domu

Další Článek

3D zlatá rybka mísa