Před a po: Airy Kitchen Update | Domácí Kutily | cs.wollereyblog.com

Před a po: Airy Kitchen Update



Pokud jde o rozostření linky mezi vnitřním a venkovním životem, zahrada je na přední straně většiny mysli majitelů domů. Pro Adrianu Daringu a Ben Corotis byla překážkou zadní přístupové prádelny, která byla připoutána na jejich bungalov z roku 1904 v Emeryville, CA. Ale pár-partneři v architektonické firmě ADBC ​​- brzy viděli vzhůru: Vyškrtněte kůlnu, která seděla na palubě platformy, a oni mohli stavět své sotva-tam kuchyně, přidávat správné nohy a paprsek podporovat široké otevření zadní stěna domu. Nová paluba mohla dolů kamenitá terasa a nabídnout místa pro příležitostné sezení.

Zobrazeno: Bez horních skříní byl starý kuchařský prostor hromotěsný a ponurý, i přes okno nad dřezem.

Po: Vzdušná aktualizace



Jednotná 261 čtverečních stop otevřené kuchyně jim umožnila přesunout varnou plochu na ostrov pro zlepšení pracovního postupu a přidat jídelní poloostrov. Stropní stropní skříňky se zdokonalily v jejich "prakticky neexistujícím" úložném prostoru a prádelny byly umístěny do výklenku vedle ledničky.

Zobrazeno: Přirozené světlo vlévá do nové kuchyně skleněnými dveřmi o průměru 10 stop. Ostrov nejen přidává úložný prostor: "Pultový prostor na obou stranách varné desky je skvělý," říká Adriana. "A je překvapivě šikovné, že má přístup z obou stran."
Rozsah: Gaggenau
Myčka nádobí: Bosch
Materiál skříně: Amerock
Osvětlení: Osvětlení B-K

Elegantní čítače





Tenké čítače z nerezavějící oceli a přední dřevěné skříně odrážejí moderní estetiku páru - a neodvrací se od otevřeného pohledu. Rodina nyní žije ve snu Kalifornie. "Lepší přístup do dvora zlepšil náš životní styl nesmírně," říká Ben. "A s otevřenějším funkčním prostorem se opravdu těšíme na vaření a zábavu."

Zobrazeno: Jako volba na pultu je nerezová ocel "odolná, odolná proti teplu a snadné péči," říká Ben. Čítače s tenkou čepičkou, které odpovídají výšce 4 palce a bílé stěny, mají jednoduchý a moderní vzhled.
Zakázková výroba obuvi: Jeffco Custom Metals

Skladování vína





Chladnička s vínem na polostrově a vedle stěny řeší problém téměř rohově neuzavřené rohové skříně na druhé straně, říká Adriana. Otevře se směrem ke dvorku, mimo pracovní zónu.
Vlastní skříně: Arturo Silva
Chladnička na víno: AGA Marvel

Jídelní prostor Teplejší





Dvojitá plynová krbová vložka ohřívá jídelnu i kuchyň. "Když je to zapnuté, nepotřebujeme teplo pro zbytek domu," říká Adriana. Otevřené regály umožňují páru změnit akcenty v poměrně minimalistickém prostoru.
Podlaha: Slatescape

Sluneční střecha





Dřevěný strop na dřevěné ploše a douglasové trámy byly mrchou. "Najali jsme specializované dřevoobráběcí stroje, které je pískují a lakují," říká Ben. Přidání světlíku zesílilo vzdušný, otevřený pocit nové kuchyně.

Tip pro vlastníky: "Posuvné lišty z dřevěných lamel jsou skvělé pro ovládání světla a tepla a poskytují i ​​soukromí."
Ben Corotis, Emeryville, CA

Zastoupená paluba





Ben, Adriana a jejich dcera Alexa, nyní 5, milují bezproblémový přechod z kuchyně na dvůr. Zesílená paluba je vyrobena z ipe. Moderně vyhlížející přístřeškové lamely - jako jsou posuvné obrazovky - jsou také ipe a odrážejí vinobraní 3-palcový bungalov.

Centrum zpráv





V případě zpráv, nákupních seznamů nebo nápadů, obtiskový štítek na tabuli nabízí staromódní zábavu, aniž by narušil elegantní vzhled kuchyně.

Vypadá to, že je vestavěno





Majitelé domů si koupili cenově dostupnější, volně stojící ledničku, kterou zpracovali jako vestavěný. Skříně nad ním jsou tak hluboké, jako je skříň na prádlo vlevo, takže je tu dostatek prostoru pro velké, objemné předměty.
Chladnička: JennAir

Skrývkový úkryt





Odkrytý úkryt před umyvadlem nabízí užitečné místo pro ukládání vlhkých hub a praček.
Umyvadlo: Blanco
Kohoutek: KWC

Plátek přírody





Vysoké pevné okno nabízí stále se měnící plátek přírody.
Podlaha: americká vlákna Cement Corporation

Jižní lehký oběd





Poloostrovní posezení v kuchyni získá teplé jižní světlo, což z něj dělá oblíbené místo oběda.
Okna a dveře: Okna a dveře Fleetwood

Před půdorysy



V kuchyni o rozměrech 156 čtverečních metrů byla nedostatečná skladovací kapacita, prostor pro čtení a posezení. Zbořená prádelna se zbyla prostorem, s jedinými, houpajícími se zadními dveřmi.

Po půdorysu



Připevnění otisky přístřešku dalo prostor pro ostrov, jídelní poloostrov, skříňku na prádlo a široký otevřený přístup ke dvorku v dnešní kuchyni o rozměrech 261 čtverečních metrů.

  1. Přesunul varnou desku a pec na ostrově a přidal obojstranný krb, kde byl rozsah.
  2. Odtáhli kůlnu, aby vyskočili z kuchyně a vyzdvihli ve výklenku 2 extra nohy prostoru; přemístil prádlo a lednici tam.
  3. Vytvořil skleněnou plochu o rozměrech 10 stop a jedním pevným panelem a dvěma posuvníky. Tři posuvné dřevěné obrazovky nabízejí světelnou kontrolu a soukromí.
  4. Instalované otevřené regály na obou stranách krbu a pevné okno s plnou výškou kolmou k němu.
  5. Položte dlouhou řadu horních a spodních skříní na stěnu umyvadla, zavřete dvě existující okna a přidávejte myčku.
  6. Přidáno polostrov se spodními skříňkami na jedné straně a sezením na židli a vinnou ledničku pod novým oknem oken na druhé straně.

Více v kategorii Před a po kuchyni





S víceúčelovým ostrovem v jeho středu nyní varná zóna ve tvaru U funguje na max, s hladkým pracovním tokem ...

Předchozí Článek

Ding-Dong, vyrazte ze svého starého zvonku

Další Článek

Recyklované gumové mulčování